Bataviakwartier

Een echte levensgenieter? Beleef het premium vrijetijdsaanbod van Bataviakwartier in Lelystad. Flanerend over de boulevard is een bezoek aan de winkels, musea, horeca en haven uitstekend met elkaar te combineren op één dag. In Bataviakwartier wordt jong en oud de hele dag vermaakt. Van een internationaal shopping walhalla tot een ontdekkingsreis door de nationale geschiedenis.

 

Hoogstaande voorzieningen

Net als het aanbod zijn ook de voorzieningen van hoge kwaliteit. De goede bereikbaarheid, de ruime parkeerfaciliteiten en duidelijke informatievoorziening dragen bij aan een ontspannen dagje uit. De boulevard nodigt uit tot een hapje of een drankje in een van de gezellige horecagelegenheden in en rondom de outlet, het erfgoedpark of de Bataviahaven, waar ook boten aanmeren. De haven combineert haar luxe faciliteiten voor de watersporters met gezelligheid: naast de vele horeca is de haven de thuisbasis van (watersport)events met internationale allure. Sinds 2019 uniek in Bataviahaven: de veerboot naar de Marker Wadden.

 

Compleet dagje uit

Kortom: In Bataviakwartier geniet u van een compleet dagje uit door haar premium vrijetijdsaanbod, voorzieningen en horeca in een ontspannen omgeving aan het water. Bataviakwartier: de zekerheid van een geslaagd dagje uit!